Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är https://rotarykatrineholm.se och här belyser vi klubbens aktiviteter för medlemmar i Rotary Katrineholm och intresserade. Läs gärna mer om Rotary och klubben under Om klubben / Historia.

Vilka uppgifter vi samlar och varför

Vi samlar inte in några personliga uppgifter om besökare på denna webbplats annat än för teknisk felsökning och övergripande statistik. Vi kartlägger inte individer eller deras IP-nummer. Inga andra integritetskänsliga uppgifter samlas heller in.

Vad gäller statistiken är vi intresserade av vilka artiklar som läses och hur många gånger, men inte av vem på individnivå. Med det sagt så används Google Analytics som sammanställer ytterligare statistik, inklusive besökar-id från andra webbplatser, men vi samkör inte uppgifter och lämnar inte ut uppgifter till någon tredje part.

För medlem som loggar in lagras ytterligare cookie med mer, men ingen ytterligare information mer än när medlem loggade in samt uppgifter av teknisk natur för att upprätthålla inloggningen lagras.

Hur vi skyddar vår information

Webbplatsen körs på en övervakad server med uppdaterade programvaror bakom en brandvägg som tekniskt övervakar kommunikationen och skyddar mot attacker och intrång. Kommunikationen med webbplatsen sker krypterat (https).

Detta betyder inte att intrång inte kan inträffa, men ger en hög och svårforcerad tröskel för en eventuell angripare.

Dina rättigheter

Vill Du veta mer om Dina digitala rättigheter i allmänhet, läs gärna mer om General Data Protection Regulation (GDPR), exempelvis genom en Google-sökning – eller ett kort råd: avslöja inte på nätet vad Du inte vill att andra skall veta.